Dongguan Guangchuan Abrasives Technology Co., Ltd

Nyheder

Hovedfaktorer, der påvirker slibningen af ​​slibningshjul og testmetoder
Slip tid: 2022-07-02 11:17:47  Hits: 5

Main -faktorer, der påvirker slibningshjulslibningens ydeevne.

de overflademorfologiske egenskaber ved slibningshjulet er de vigtigste faktorer, der påvirker slibestyringen af ​​slibethjulet. Overflademorfologiske egenskaber ved slibningshjulet inkluderer hovedsageligt antallet af slibekorn, geometrien og fordelingen af ​​slibekorn, forkant af slibekorn og højden af ​​forkant. De er vigtige inputparametre for slibningsprocessen og påvirker direkte slibningsydelsen.

 

surface profilinspektionsmetoder til slibningshjul.

den inspektion Metode kan opdeles i indirekte inspektionsmetode og direkte inspektionsmetode

den indirekte detektionsmetode bruger de fysiske signaler, der genereres under behandlingen til at afslutte detektionen, såsom detektering af kraft, lyd, vibration og andre signalparametre til at bestemme det overfladeprofil for slibningshjulet; For eksempel kan slibningskraften og slibetemperaturen på slibningshjulet afspejle skarpheden i slibningshjulet, så de tilsvarende fysiske data kan måles med en kraftmåler til at bestemme skarpheden i slibethjulet.

the direkte inspektionsmetode involverernormalt direkte analyse af slibende hjuloverfladeform ved hjælp af fysiske sonder eller optiske instrumenter. Kontakttypen scannes for eksempel af en stylus. For ikke -ncontact -typer er den almindelige test mikroskopkollimationsmetoden.-


Tidligere: No

Næste: Tips til elektropletterede diaman...